Kolekce dveří 2013

Rekonstruujeme byt, stěhujeme se do nového nebo dostavíme své vlastní bydlení a najednou máme pocit, jako by se nám do interiéru nehodily žádné dosud známé styly dveří. Všechny nám připadají zbytečně mohutné, nepraktické, špatně provedené a navíc design je naprosto out. Co se s tím dělat? Řešením jsou speciální interiérové dveře s doslova neuvěřitelnými vlastnostmi a respektovaným designem od společnosti VERTE. Níže Vám představíme moderní trendy pro rok 2013.

KOMPLETNÍ KATALOG DVEŘÍ

Varianty provedení dveří:

Cena bez DPH: již od 3 290,- Kč
Nyní SLEVA až 15% z celé částky při nákupu nad 10 000,- Kč.

Popis kolekce dveří ADELE

Stylovost, jednoduchost. Tyto dveře vyniknou v každém interiéru a v každé moderně vybavené domácnosti. Díky systému a použití materiálů jsou vhodné i do namáhaných prostor jako jsou kanceláře nebo společné prostory. Moderní dveře musí splňovat nejvyšší nároky na design a kvalitu. Proto si Vám dovolujeme nabídnout tuto kolekci moderních a kvalitních dveří.

Prodloužená záruka dveří

Protože víme, že prodáváme kvalitní produkt za velice přijatelnou cenu, tak ke všem dveřím Adele nyní nabízíme prodlouženou záruku 36 měsíců.

Montáž dveří Adele

Dveře a zárubně Adele nyní montujeme v akčních cenách již od 700,- Kč/ks.

Doplňky a barevnost dveří

Z širokého portfolia barev lze vybrat přesně ten typ, co Vám bude sedět do interiéru. Vyberte si z katalogu výše přesně Váš odstín a kování.

Barevnost

Kování

OFFICE
(barva: stříbrná lesk, zlatá lesk)

CARO
(barva: stříbrná lesk, zlatá lesk)

NOVA
(barva: stříbrná lesk, zlatá lesk)

 

LINK
(barva: stříbrná lesk, zlatá lesk)

TOPlist